ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Ako mať vždy dostatok potenciálnych zákazníkov

novi_klientiObchodníci sa často sťažujú, že nemajú komu volať.

Práve nedostatok potenciálnych zákazníkov je jedna z hlavných príčin, prečo mnohí obchodníci sa nedokážu obchodom dlhodobo živiť.

Existuje jedna technika, pomocou ktorej budete mať vždy dostatok potenciálnych zákazníkov.

Niektorí obchodníci si pre získanie potenciálnych zákazníkov pýtajú LEN odporúčania, LEN rozdávajú vizitky, LEN využívajú blog, LEN robia biznis vo svojom okolí.

Pokiaľ využívate len jeden zdroj na získavanie potenciálnych zákazníkov (napriek tomu, že teraz funguje), môže prísť obdobie, keď nebudete mať dostatok kontaktov.

Technika, ktorá vám pomôže, aby ste naozaj vždy mali dostatok kontaktov na potenciálnych zákazníkov, je hľadať ich všadeMožno to znie ako fráza, ale je to obrovská pravda.

novi_klientiObchodníci, ktorí hľadajú kontakty všade, denne získavajú niekoľko telefónnych čísiel a emailov na potenciálnych zákazníkov. Tento prístup k získavaniu nových kontaktov im zabezpečí, že ich zdroj príjmu nikdy nevyschne.

Krásne to bolo vidieť na Inner Winner festivale, na ktorom som sa zúčastnil tento víkend.

Niektorí spíkri využívali tento festival na získanie kontaktov na potenciálnych zákazníkov.

Celkovo som bol na 5 prednáškach. Z toho len dvaja spíkri si pýtali kontakty na svojich poslucháčov. Jeden na záver vyhlásil, že kto chce od neho vizitku, tak sa môže za ním zastaviť hneď po skončení. Druhý, že kto chce prezentáciu, tak sa môže napísať na zoznam a následne im ju pošle.

Obaja takto získali niekoľko desiatok kontaktov na ľudí, ktorým sa páčila ich prednáška. Je u nich šanca, že v budúcnosti si zaplatia aj ich školenie. Kontakty si treba pýtať všade, lebo len tie sú kľúčom k vášmu dlhodobému úspechu vo sfére obchodu.

Prajem veľa šťastia pri získavaní kontaktov.

Chcete sa stať úspešným obchodníkom? Stiahnite si zadarmo E-book “Ako sa stať TOP obchodníkom”.

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.