ZVÝŠTE svoju ÚSPEŠNOSŤ telefonovania
o 100% a dohodnite si 2x VIAC STRETNUTÍ

Stiahnite si e-Book ZDARMA a začnite už dnes využívať 3 jednoduché kroky, vďaka ktorým zvýšite počet stretnutí
a klienti sa s vami budú radi stretávať

Získajte svetový systém na získavanie kontaktov na budúcich zákazníkov!

získavanie klientov, úspech v predávaníNie je to dávno, čo mi napísal jeden predajca, ktorý prešiel mojim školením na vedenie obchodného rozhovoru, že pravdepodobne ukončí prácu obchodníka.

Nechcel som tomu veriť, lebo bol špičkový obchodník.

Väčšinou kam prišiel na stretnutie, obchod uzatvoril. V presviedčaní klienta bol jednoducho špička.

Príčina neúspechu obchodníka

Keď som zisťoval, čo sa stalo, tak jeho odpoveď bola: „Nemám komu telefonovať.“ Za prvý rok svojej práce obtelefonoval všetkých svojich známych. Nemá odporúčania. Zo skvele platenej práce sa stala práca, ktorá ho neuživí.

ako zaujať zákazníkaTakýchto príbehov som počal mojej dlhoročnej praxe zažil desiatky, možno aj stovky a pri každom je mi veľmi smutno.

Predajca prejde veľkú cestu, kým sa naučí s klientom jednať tak, aby klientovi pomohol, ale zároveň si aj zarobil a potom sa jednoducho neuživí.

Možno ste už boli aj vy niekedy v takejto situácii alebo takýto príbeh zažil niekto vo vašom okolí. Našťastie je tu riešenie! Smutné príbehy ako sa z úspešného obchodníka stane neúspešný obchodník, sa už nemusia nastávať.

Pozrite si krátke video, v ktorom hovorím, ako môžte získať kontakty. Môžte predísť tomu, že budete musieť skončiť prácu obchodníka, lebo nebudete mať nových klientov.


Ak sa vám video páčilo, dajte mu “páči sa mi” alebo ho zdieľajte so svojimi priateľmi. Je to jediný spôsob, ktorým mi dávate najavo, že má zmysel sa s vami deliť o moje skúsenosti.

Ďakujem za vaše reakcie a prajem veľa úspechov v biznise. 🙂

fb-follow

Martin Mažár
volám sa Martin Mažár a som školiteľ predajných zručností a psychológie predaja. Pomáham obchodníkom a podnikateľom zvyšovať predaj, aby za ten istý čas práce zarobili viac peňazí. Svoje skúsenosti som získal počas svojej 13-ročnej praxe ako predajca v priamom predaji a v maloobchode. Posledných 7 rokov sa aktívne venujem trénovaniu obchodníkov. Za ten čas som ich vyškolil viac ako 5000. Priamo v teréne testujem nové aj staré predajné techniky, aby som zistil, čo naozaj funguje a čo nie. O výsledkoch mojich testovaní informujem v článkoch na mojich blogoch www.expertnapredaj.sk a www.predajnetechniky.sk a www.predajnaruby.sk
Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.